Antena Căutare

Cristian Cioaca sustine ca Elodia traieste: s-a calugarit sau este internata la psihiatrie

Cristian Cioaca le-a spus magistratilor ca Elodia este vie si s-a calugarit, este internata la spitalul de nebuni sau chiar a fugit din tara. Fostul politist vrea sa rascoleasca Romania in cautarea Elodiei. Cioaca mizeaza pe faptul ca fosta lui sotie este in viata pentru a fi eliberat, dar magistratii nu s-au lasat impresionati de ipotezele sale.

De cinci ani, Cioaca joaca rolul vaduvului vesel. Acum, insa, rolul s-a schimbat. Inchis de o luna si jumatate, Cristian Cioaca si-a schimbat strategia. Este convins ca Elodia traieste si chiar este ingrijorat pentru soarta ei. Din spatele gratiilor, se zbate sa o gaseasca.

Fosta sa sotie ar fi internata intr-un spital de nebuni si-ar fi pierdut memoria si a uitat drumul spre casa. Dar Cioaca ar putea sa mearga sa o caute personal, daca va pica expertiza psihiatrica.

Cioaca a gasit si un martor care ar baga mana in foc ca a dat nas in nas cu fosta avocata. “Spune ca n-ar fi vorbit cu Elodia niciodata, ar fi vazut-o de la distanta, purta ochelari”, a declarat avocata familiei Ghinescu.

Iar daca totusi, nu este vie, tot Cristian Cioaca stie cine este vinovatul: un detinut din penitenciarul Giurgiu a afirmat public in amenintarile adresate doamnei judecator al Curtii Constitutionale ca el o va omori "asa cum a omorat-o pe Elodia”.

Ipotezele lansate de Cioaca nu i-au convins pe magistrati. Fostul politist, acuzat de uciderea si transarea Elodiei Ghinescu, ramane deocamdata in arest.

Foto: Intact Images

COD GALBEN de ninsori, valabil de maine dimineata: Judetele afectate... Medicii care lucreaza si la cabinete particulare isi racoleaza pacienti din spitalele de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x