Antena Căutare

Cristian Petrescu, propus la MDRT: Lucram impreuna la continuarea programelor existente

Ministrul propus pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberalul Cristian Petrescu a declarat ca va continua Programul national de dezvoltare a infrastructurii.

"Consider ca impreuna cu Ministerul Finantelor trebuie sa gasim o solutie pentru continuarea Programului national de dezvoltare a infrastructurii, pentru ca vorbim de 10.000 de kilometri de drumuri, de scoli, gradinite etc, lucruri foarte importante pentru romani si tara asta si trebuie sa gasim o solutie sa continuam acest program", a spus Petrescu.

Acesta a precizat ca a vorbit cu Elena Udrea si ca lucreaza impreuna cu aceasta in privinta programelor existente la MDRT.

"Am vorbit cu doamna Udrea, lucram impreuna, programele dansei, asa contestata cum a fost dansa, programele sunt foarte bune si in regula, beneficiaza de o finantare buna, drept pentru care parerea mea este ca va fi un succes aceasta continuare a programelor de la MDRT", a mai spus aceasta.

Foto:ziar.com

VIDEO! Nati Meir a suferit un atac cerebral... Peste 6.600 de scoli si gradinite, din 12 judete si Bucuresti, raman inchise joi si vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x