Antena Căutare

Cumplit! Ce s-a găsit în casa Cristinei Țopescu! Primele ipoteze ale anchetatorilor

Detalii cumplite ies la iveală în cazul morții prezentatoarei Cristina Țopescu, găsită moartă în locuința ei.

Cumplit! Ce s-a găsit în casa Cristinei Țopescu! Primele ipoteze ale anchetatorilor
Cristina Țopescu

Medicii și anchetatorii ajunși în casa Cristinei Țopescu au fost martorii unor scene cumplite. Trupul fără viață al prezentatoarei a fost găsit în pat.

Cristina Țopescu nu mai fusese văzută din data de 19 decembrie, iar ultima ei activitate pe rețelele sociale fusese pe 26 decembrie.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de observator.tv, au dezvăluit că în locuința Cristinei Țopescu au fost găsite cadavrele a doi câini.

Cum a fost găsită Cristina Țopescu! Moartea prezentatoarei a fost confirmată de Poliție

Din primele cercetări, se pare că prezentatoarea s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar animalele, rămase singure, au murit de foame.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Se plâng râuri de lacrimi pentru Cristina Țopescu! Mesajele sfâșietoare ale celor care au cunoscut-o: „E oribil! Îngrozitor! Mai avea atâtea de făcut!”

Cum a fost găsită Cristina Țopescu! Moartea prezentatoarei a fost confirmată de Poliție... Tată și fiică, reuniți în ceruri! Ce i-a mărturisit Cristina Țopescu părintelui ei, la primul interviu pe care i l-a lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x