Căutare Live

Cristina Țopescu a murit, la varsta de 59 de ani! Nu mai fusese văzută de câteva săptămâni

Prezentatoarea Cristina Țopescu a murit, la doar 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse din apropierea familiei.

Cristina Țopescu a murit

Facebook

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva, potrivit observator.tv.

Din primele informații, se pare că vecinii n-o mai văzuseră pe Cristina Țopescu de câteva săptămâni.

Se plâng râuri de lacrimi pentru Cristina Țopescu! Mesajele sfâșietoare ale celor care au cunoscut-o: „E oribil! Îngrozitor! Mai avea atâtea de făcut!”

Absența prezentatoarei se vede și pe rețelele sociale, ultima postare a acesteia fiind din preajma Crăciunului.

„Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤”, a scris Cristina Țopescu, despre un articol dedicat Papei Francisc, pe 26 decembrie.

Cum a fost găsită Cristina Țopescu! Moartea prezentatoarei a fost confirmată de Poliție

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cumplit! Ce s-a găsit în casa Cristinei Țopescu! Primele ipoteze ale anchetatorilor

Un tren întreg de călători, terorizat de trei imigranți. Au vrut să-i jefuiască și i-au amenințat cu moartea până și pe ... Cum a fost găsită Cristina Țopescu! Moartea prezentatoarei a fost confirmată de Poliție...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri