Antena Căutare

Gafa uriașă a autorităților! Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârziere?

Al 79-lea deces al unui român infectat cu noul coronavirus a fost anunțat de Grupul de Comunicare Strategică cu o întârziere de patru zile. Explicațiile autorităților sunt uluitoare!

Gafa uriașă a autorităților! Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârziere?
Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârziere?

„Deficiențe tehnice”! Acesta este motivul invocat de autorități pentru raportarea cu o întârziere de patru zile a decesului cu numărul 79 cauzat de coronavirus în România.

Reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică au explicat, ulterior, că „de pe numărul de fax la care se raporta iniţial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare a sediului”.

Ar fi vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani, care s-a prezentat la Camera de Gardă sSpitalului Universitar din Bucrești pe data de 26 martie. Rezultatul testului COVID-19 a venit pozitiv, o zi mai târziu. Tot atunci, femeia a decedat.

Raportarea decesului a fost făcută abia pe 31 martie.

„Cazul a fost raportat la DSPMB de către unitatea sanitară, care nu a raportat mai departe la INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficienţe tehnice generate de procesul de mutare a sediului DSPMB”, au precizat, la momentul anunţului, autorităţile.

Bilanțul negru a ajuns la 82 de decese în România

Bilanțul deceselor în România din cauza coronavirusului a crescut, marți, 31 martie, la 82, iar numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a trecut de 2.000. Țara noastră întră în scenariul 4 în pandemia de coronavirus!

„Ne mor părinţii în chinuri, în spital, de foame!”. Mărturii înfiorătoare, de la Suceava! „Nu primește oxigen! Omul se s... Spitalul "Dimitrie Gerota" a ieşit din carantină, însă deocamdată nu poate primi pacienţi şi nu se pot face co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x