Antena Căutare

Cum arată viitorul: fără cozi la casele de marcat. Îți faci cumpărăturile fără să le plătești

Magazinul fără case de marcat există! Acesta a fost deschis de curând de către gigantul Amazon în orașul Seattle din America. Clienții au nevoie doar de o aplicație și de un smartphone pentru a-și face cumpărăturile. Așa arată viitorul:  fără cozi la casele de marcat.

Magazinul fără case de marcat există! Acesta a fost deschis de curând de către gigantul Amazon în orașul Seattle din America. Clienții au nevoie doar de o aplicație și de un smartphone pentru a-și face cumpărăturile. Așa arată viitorul: fără cozi la casele de marcat.

Cum funcționează mecanismul „fără cozi la casele de marcat”, așa cum este prezentat de Ziarul Financiar: clienţii scanează aplicaţia mobilă Amazon Go la turnicheţi pentru a-şi înregistra prezenţa şi intrarea în magazin. Apoi, orice produs ales de către aceștia este urmărit prin camere video şi adăugat în contul Amazon la ieşirea din magazin. Astfel, clienţii nu trebuie să scaneze niciun produs la casă sau să facă vreo plată.

Astfel de tehnologii vor continua să fie folosite de către giganții lumii, însă trebuie să recunoaștem că această idee va avea succes. Numai când ne gândim cât timp pierdem la casele de marcat, atunci, da, ideea este genială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca la noi la nimenea! Tentativă de furt în localitatea constănţeană Lumina! Hoţii au vrut să plece cu un bancomat care s... Dosar penal pentru jandarmul care a lovit protestatari la manifestație! Sunteți de acord cu această măsură?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x