Antena Căutare

Cum faci o verificare a rovinietei rapid și ușor

Potrivit proiectului de Ordonantă dat de Ministerul Transporturilor, rovinieta pentru vehiculele de transport de marfa cu masa cuprinsa intre 3,5 şi 7,5 tone va creste de la 320 euro, la 600 euro pe an. Prin urmare, nu strica sa stiti unde va puteți verifica rovinieta.

Potrivit proiectului de Ordonanţă dat de Ministerul Transporturilor, rovinieta pentru vehiculele de transport de marfă cu masa cuprinsă între 3,5 şi 7,5 tone va creşte de la 320 euro, la 600 euro pe an. Prin urmare, nu strică să știți unde vă puteți verifica rovinieta.

Șoferii care circulă pe rețeaua de drumuri naționale trebuie să dețină o rovinietă valabilă asupra lor.

Pentru a nu riscă să fii amendat, este recomandat să îți faci o verificare a rovinietei online, de fiecare data când circuli în afara orașului, pentru a te asigura că această nu a expirat. Poți face acest lucru cu ajutorul site-ului Roviniete.ro. Poți afla de unde să cumperi roviniete online, să îți verifici valabilitatea rovinietei online sau să îți pui o alertă de expirare rovinietă.

Pentru a face verificarea rovinietei online tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Roviniete.ro și să introduci numărul de înmatriculare al autovehiculului și seria șasiului. Serviciul îți poate afișa aceste informații numai dacă rovinieta este încă valabilă.

Vremea 16 ianuarie Craiova. Lapoviță și ninsoare abundentă în Oltenia... Cu repartitor pe calorifer sau fără? TESTUL care îți arată care sunt cei care plătesc mai mult la încălzire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x