Antena Căutare

Cum va fi vremea de 1 mai si de Paste: Nu scapam de zapada

Pastele se anunta cald pe litoral si cu zapada, la munte. Temperaturi ca de vara vom avea mai la mijlocul lunii mai. Soare, mai putin, caci mai mult ploua. De altfel, ne-asteapta o primavara cam racoroasa si cu multe ploi.

Anul trecut, de 1 mai, au fost 25 de grade si distractie din plin. Mii de romani au petrecut pe litoral.

La fel se va intampla si anul acesta. Meteorologii spun, insa, ca soarele nu va mai fi la fel de generos. Termometrele vor arata cel mult 20 de grade. La fel va fi si de Paste. Curajosii vor putea face chiar si o baie in mare.

Cu doua luni inainte de 1 mai si Paste, litoralul e pustiu. Agitatia va incepe imediat ce primavara isi va face simtita prezenta. Hotelierii si administratorii statiunilor vor avea mult de lucru.

De 1 mai va fi zapada, la munte. Asa spun meteorologii. Vremea va fi perfecta, nici prea cald, nici prea frig. Schiorii nu vor ingheta pe partie. 10 grade vor arata termometrele, in nordul tarii. Aici, hotelierii sunt deja pregatiti si se roaga sa fie zapada pana la vara. Asta isi doresc si turistii.

Martie aduce si temperaturi de 0 grade, asa ca nu va grabiti sa inlocuiti garderoba de iarna. In a doua luna de primavara va fi mai cald, insa va ploua mai mult si exista riscul de inundatii.

Soferii care nu-si achita amenzile la timp ar putea ramane fara permis... Militarii de la baza aeriana 95 Bacau au efectuat un exercitiu aerian cu trei elicoptere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x