Antena Căutare

S-a AFLAT! Cum va verifica ANAF banii care cheltuiți la nunți

Inspectorii ANAF nu vor verifica toate nunțile care au avut loc, ci vor merge doar la cele unde există suspiciuni de fraudă.

Inspectorii ANAF nu vor verifica toate nunțile care au avut loc, ci vor merge doar la cele unde există suspiciuni de fraudă.

Potrivit HotNews.ro, există zone în care ANAF nu va trimite niciun fel de solicitare de informații.

„De exemplu, dacă constatăm că doar 5 persoane juridice furnizează servicii în zonă, iar numărul nunților a fost de 1.000-2.000 într-un an, atunci ne uităm să vedem veniturile acestora. Mai departe, presupunem că există și prestatori neînregistrați, iar cu ajutorul mirilor sperăm să obținem datele de contact ale persoanelor respective”, au spus aceștia.

Ei au precizat că fiecare agenție a Fiscului de pe plan local are propria strategie.

„Probabil vor fi colegi din teritoriu care nu vor trimite către nimeni, pentru că analiza pe zona respectivă arată că nu este cazul să se meargă mai departe”, au explicat inspectorii.

Profit.ro a publicat joi un document primit de un cetățean care s-a căsătorit. În acesta, Fiscul îi cere informații despre prestatorii de servicii de la nunta sa. Publicația a scris că „ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relații economice a avut, în contextul căsătoriei civile și religioase cu PFA, firme și altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere și spațiul”.

Caz MACABRU în Focșani! Descoperire ÎNGROZITOARE într-un canal. A fost demarată o anchetă. Imagini tulburătoare! - FOTO... SCANDAL într-un cămin studențesc! O tânără a fost AMENDATĂ! Ce a făcut în miez de noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x