Antena Căutare

VIDEO! Cursă nebunească pe străzile Capitalei! Un șofer băut, cu un copil la bord, a fost urmărit și dar pe mâna Poliției de un taximetrist

O cursă nebună, cu un șofer băut și un copil la bord, a fost surprinsă de un taximetrist care a sunat imediat la poliție pentru a oferit toate detaliile.

O cursă nebună, cu un șofer băut și un copil la bord, a fost surprinsă de un taximetrist care a sunat imediat la poliție pentru a oferit toate detaliile.

Mai mult, taximetristul de bună credință l-a urmărit în trafic pe bărbatul care a fost de câteva ori să provoace un accident.

Șoferul avea o alcoolemie de unul la mie în aerul expirat, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„Marian Godină a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook: Dacă apărea acest video prin altă țară, ar fi apărut comentarii că la noi Poliția nu ar fi acționat atât de prompt. Uite, că s-a întâmplat la noi.
Un taximetrist bun tare, un dispecer bun tare şi nişte polițişti rutieri buni tare!
Final: un dosar penal.
Bun tare!

S-a afișat LISTA celor care NU vor mai putea folosi WhatsApp! Ce se întâmplă cu aplicația din 2017... Urgie în România! Nouă judeţe sunt sub avertizare cod galben de vânt puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x