Antena Căutare

Cutremur de magnitudine mare, produs în urmă cu puțin timp, în judeţul Buzău. ISU, în alertă!

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc duminică după-amiază în judeţul Buzău, fiind cel mai puternic seism înregistrat în acest an.

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc duminică după-amiază în judeţul Buzău, fiind cel mai puternic seism înregistrat în acest an.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea de 3,9 s-a produs la ora 15.15, la o adâncime de 140,8 kilometri.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că până în acest moment nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube.

Sâmbătă, în judeţul Buzău au avut loc două seisme cu magnitudinea de 3,4, respectiv 2,6.

Primul cutremur cu magnitudinea peste 3 din acest an a avut magnitudinea 3,1 şi s-a înregistrat în 19 ianuarie.

Cel mai puternic cutremur înregistrat anul trecut s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

HOROSCOP 5 februarie. Început de săptămână perfect! Zodia peste care dă norocul... Vremea se schimbă radical! Cod portocaliu de ninsori în mai multe județe! Când începe totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x