Antena Căutare

Cutremur puternic în Marea Neagră, marți dimineață. Dobrogea, zguduită la propriu!

Un cutremur de 4,3 grade a fost înregistrat marți dimineaţă în Marea Neagră. De asemenea marți dimineața a mai fost cutremur în zona Vrancea. Seismul din Marea Neagră a avut loc la ora 07.23, la o adâncime de 50 de kilometri, conform Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Un cutremur de 4,3 grade a fost înregistrat marți dimineaţă în Marea Neagră. De asemenea marți dimineața a mai fost cutremur în zona Vrancea. Seismul din Marea Neagră a avut loc la ora 07.23, la o adâncime de 50 de kilometri, conform Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Un alt seism a fost înregistrat în această dimineaţă, la ora 02.37, în judeţul Vrancea. Cutremurul a avut 2,8 grade. În luna aprilie, în România s-au produs nu mai puțin de 17 cutremure, cu intensităţi între 2 şi 3,5 pe scara Richter. Pe 22 noiembrie anul trecut a avut loc un cutremur de 5,7 grade. În 2015, cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter și s-a înregistrat în data de 29 martie, în județul Buzău.

Sursă: Mediafax

EVALUARE NAȚIONALĂ 2016. Primele perle la proba de Limba Română! Florile de salcâm le-au dat mari bătăi de cap elevilor... EVALUARE NAŢIONALĂ 2016: Nu știi unde să mergi mai departe? Iată topul celor mai bune licee din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x