Antena Căutare

Cutremurul de 4,7 grade s-a simțit și în Capitală! Reacțiile seismologilor sunt îngrijorătoare: E cel mai puternic din acest an

Directorul INFP, prima reacţie după cel mai puternic seism de anul acesta. Un cutremur cu magnitudinea 4,6 s-a produs, miercuri la prânz, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Directorul INFP, prima reacţie după cel mai puternic seism de anul acesta. Un cutremur cu magnitudinea 4,6 s-a produs, miercuri la prânz, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 12:24. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri.

Iniţial, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că seismul a avut magnitudinea 4,7 şi s-a produs la adâncimea de 157,5 kilometri, dar ulterior aceste coordonate au fost revizuite.

„Este cel mai mare cutremur care s-a produs de la începutul anului. S-a produs la 134 de km adâncime, ultima magnitudine este de 4,4, intensitatea în epicentru este de 3 grade. Cutremurul se simte diferit în funcție de locul în care te aflii, sunt mai multe lucruri de care trebuie ținut cont. Nu a apărut niciun cutremur nou în zona respectivă. De obicei, nu se produc replici la magnitudinile aceste”, a declarat pentru Antena 3, directorul INFP, Constantin Ionescu.

Vestea aşteptată de milioane de români: Pensiile se dublează până în...... Bilanț îngrijorător: încă o persoană a murit din cauza gripei, numărul deceselor ajungând la 100...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x