Antena Căutare

CV-urile, inlocuite de un card european pentru cei care isi cauta un loc de munca

Incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, somerii romani ar putea sa beneficieze de carduri profesionale europene. Astfel, nu vor mai cara teancurile cu CV-uri si recomandari la posibilii angajatori.

Cardul profesional european este un proiect al Agentiei Nationale a Ocuparii Fortei de Munca in colaborare cu o companie IT. El poate fi folosit de someri si de cei care isi cauta un loc de munca, cu conditia sa fie inregistrat la ANOFM.

Cardul va avea poza beneficiarului, dar si un cod numeric pentru fiecare persoana in parte. Mai mult, cardul stocheaza toate datele personale si medicale ale persoanei respective, precum si companiile si posturile pe care a fost incadrat. De asemenea, vor fi trecute si datele de contact al candidatului ce spera sa obtina un loc de munca.

Toate datele vor fi inregistrate printr-un soft, astfel ca somerilor le va fi mai usor sa isi gaseasca un loc de munca, putand fi contactati si de firme din Uniunea Europeana. Valoarea investitiei se ridica la un cost de 21 de milioane de lei.

mildredtalabi.com

Cei care ajung la spital din cauza alcoolului ar putea fi obligati sa isi plateasca spitalizarea... VIDEO! Furt ca in Vestul Salbatic: Victima jefuita dupa un accident, pe asfalt, in Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x