Antena Căutare

Dâmboviţa: Camion cu lemne, răsturnat peste o femeie care mergea pe marginea şoselei, pe DN 71

O femeie a fost rănită, vineri, după ce un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste ea, în zona localităţii Moţăieni din judeţul Dâmboviţa. Centrul Infotrafic arată că accidentul a avut loc pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, întrucât şoferul camionului nu a adaptat viteza la şoseaua umedă şi din cauza unei surpări mai vechi a drumului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, pe DN 71, în zona localităţii Moţăieni, un camion încarcat cu material lemnos s-a răsturnat în afara şoselei, o femeie care se deplasa pe marginea drumului, ca pieton, fiind prinsă sub camion.

Acolo au intervenit trei autospeciale ale ISU, dintre care una de descarcerare grea, şi o ambulanţă SAJ.

Femeia a fost scoasă de sub camion, în viaţă, dar era inconştientă, fiind preluată de echipajele medicale, arată sursa citată.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs după ce şoferul camionului cu lemne nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed şi, din cauza unei surpări mai vechi a părţii carosabile, s-a răsturnat peste femeie.

Sursa : news.ro

Situație rezolvătoare! Pensionar uitat de autorități în blocurile contaminate din Timișoara: "Am bătut la fiecare u... Pensii 2020. Fostul Ministru al Muncii face un anunț controversat: pensiile nu se măresc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x