Antena Căutare

Daniel e paznic și a găsit 30.000 de euro lângă căruțul supermarketului unde lucrează: "Erau teancuri de câte 100 și 200 de euro"

"Pe bunul care nu-i al tău, nu-i de pus mâna niciodată. Trebuie să fii corect în viaţa asta", spune Daniel Luca, paznicul din Timișoara care a găsit în supermarketul unde lucrează o mică avere: 30.000 de euro.

Mica avere era într-un plic rămas prins sub roata unui coş de cumpărături din magazinul unde timişoreanul lucrează ca agent de securitate.

Timișoreanul care a găsit banii câștigă 2.000 de lei

Deşi câştigă doar 2.000 de lei pe lună, Daniel nu a vrut să se îmbogăţească din necazul altuia. În momentul în care a găsit banii a anunţat-o imediat pe şefa de magazin, iar apoi a sunat la 112. Pentru gestul lui, Daniel a fost propus angajatul lunii şi va fi recompensat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, păgubitul este căutat de poliţişti. Banii au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 3 de Poliţie Timişoara în baza unui proces verbal. Până în acest moment, nimeni nu a reclamat dispariţia unei sume de bani.

Citește și: Prețuri umflate în magazine. Cele mai căutate produse s-au scumpit chiar şi cu 130% în supermarketurile din România

Anchetatorii au vizionat şi imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, dar spun că identificarea celui care a pierdut banii este aproape imposibilă pentru că toţi clienţii care apar pe înregistrări purtau măşti de protecţie.

Prețuri umflate în magazine. Cele mai căutate produse s-au scumpit chiar şi cu 130% în supermarketurile din România... Semnal de alarmă! Simptome rare în infecția cu Covid-19 la Iași: "Sunt oameni care au erupții pe piele sau amețeli&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x