Antena Căutare

De Craciun, ambulanta functioneaza normal. Vezi programul institutiilor!

De Craciun, Ambulanta Bucuresti va functiona dupa program normal, iar spitalele de urgenta vor asigura servicii de garda. In perioada sarbatorilor, metroul si liniile RATB vor functiona in regim de week-end. Celelalte institutii sunt inchise in prima si a doua zi de Craciun.

De Craciun, bancile si institutiile publice vor fi inchise. A doua zi agentiile bancare din marile centre comerciale vor fi deschise.

Non stop vor lucra medicii de pe ambunante, dar si cei care vor asigura serviciul de garda in zilele de Craciun. Medicii de la Spitalul Bagdasar-Arseni, Spitalul "Grigore Alexandrescu" sau Spitalul Marie Curie vor lucra in perioada 25-26 decembrie. Asistenta medicala de urgenta va fi asigurata si de Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar, Spitalul Sf. Pantelimon, Spitalul Sf. Ioan.

Mijloacele de transport in comun vor circula in prima si a doua zi de Craciun, in Capitala dupa un program asemanator zilei de duminica.

Si trenurile au program special de Sarbatori. Pentru a face fata numarului mare de calatori din aceasta perioada, CFR a suplimentat numarul garniturilor. 20 de trenuri au fost introduse, in plus, pe traseele spre nordul Moldovei, dar si spre munte. Totusi, in prima si a doua zi de Craciun o parte dintre aceste trenuri nu vor circula.

Cei care aleg sa plece la drum cu masina personala sunt sfatuiti sa respecte viteza regulamentara de deplasare. In perioada sarbatorilor, Politia Rutiera scoate pe drumurile intens circulate peste 600 de radare. DN1, Bucuresti - Ploiesti - Brasov, e primul traseu vizat. Aparate radar vor fi si pe A1 Bucuresti - Pitesti, pe A2 Bucuresti - Constanta dar si pe A3 Gilau - Turda. Nu vor scapa de monitorizarea politiei rutiere nici soferii care vor circula pe D.N 2 Bucuresti - Bacau - Roman ori pe D.N.6, Bucuresti - Alexandria - Rosiori de Vede - Caracal - Craiova.

Bacau: Familiile afectate de explozie vor primi 6.000 de lei ajutor de urgenta... Baia Mare: Copil, spulberat pe trecerea de pietoni de un taximetrist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x