Antena Căutare

De la viscol şi ger cumplit, la ploi şi temperaturi mult mai mari! Prognoza meteo pentru zilele următoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest weekend. Potrivit acesteia, temperaturile vor crește ușor și în unele zone precipitațiie vor fi sub formă de ploaie, existând șanse mari de producere a poleiului.


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest weekend. Potrivit acesteia, temperaturile vor crește ușor și în unele zone precipitațiie vor fi sub formă de ploaie, existând șanse mari de producere a poleiului.

SÂMBĂTĂ

ÎN TARĂ
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată în cea mai mare parte a tării. Temperaturile maximele se vor încadra intre -1 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 şi -3 grade, mai ridicate în Dobrogea, pană în jurul valorii de 1 grad, pe litoral. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ. Ziua acestea se vor semnala pe arii relativ extinse şi vor fi predominant sub formă de ninsoare şi lapoviţă, iar noaptea, va ninge local.

În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare şi mai ales în prima parte a zilei vor fi precipitaţii mixte. Pe arii restrânse se va produce polei. La munte vor predomina ninsorile şi cu precădere în prima parte a intervalului vântul va avea intensificări, viscolind trecător ninsoarea şi spulberând zăpada. În celelalte regiuni, intensificările de vânt vor fi sporadice şi la cote mai reduse. În zonele joase de relief, în cursul nopţii, pe arii restrânse se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va încălzi, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -6…-5 grade, mai scăzută în zona preorăşeneasca. Cerul va avea unele înnorări dimineaţa când vor mai fi condiţii de ploaie şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceată.

DUMINICĂ

LA BUCUREŞTI
Vremea se va răci, devenind geroasă noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, când este posibil să fulguiască. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă de -13…-10 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceată.

ȘOCANT! Dupa zile de viscol, încă mai sunt localități izolate în Constanța. În comuna Corbu, oamenii stau cu morţii în c... Studiu: Bucureștenii pierd aproape două ore zilnic cu drumul la serviciu. Ce soluții există pentru a evita aglomerația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x