Antena Căutare

Declarații ULUITOARE ale fratelui șoferului care a provocat ACCIDENTUL din Ungaria: „Toată lumea spune prostii, Fratele meu nu...”

Fratele șoferului care a provocat accidentul din Ungaria face declarații uimitoare. Tragedia din Ungaria, în care nouă oameni din Mureş au murit, a lăsat în urmă multă durere şi 16 copii orfani.

Fratele şoferului care a provocat accidentul spune că acesta nu avea autorizaţie să transporte persoane, iar microbuzul era pentru marfă. „Fratele meu are permisul de 8-9 ani, dar nu a facut probleme niciodată. Mergea foarte bine, mergea civilizat, nu a făcut probleme niciodată”, a declarat pentru Digi24 Viorel Zălau, fratele șoferului.

Fratele şoferului spune însă că muncitorii l-au rugat pe şofer să îi aducă acasă. „L-au sunat niște prieteni să meargă după ei, pentru că se cunoșteau, fratele meu era un om mai milos, așa, și-i ajuta”, povestește Viorel Zălau. Șoferul nu avea licență de transport persoane. “Nu, pentru ca fratele meu nu făcea transport. Vă spun sincer, a declarat Viorel Zălau”.

Evaluarea Națională 2018. Subiecte la Matematică și Științele Naturii... ALERTĂ! Descoperire ÎN MAREA NEAGRĂ! Scafandrii au fost trimiși de urgență în zonă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x