Antena Căutare

Descoperire colosală, în București! Cât a ajuns să coste o chirie în centrul Capitalei! Suma este fabuloasă

Chirii ca în vest, salarii ca în est! Este un fenomen cu care se confruntă în ultimii ani România. În centrul Capitalei, chiria a ajuns cât un salariu mediu, aproape 3.000 de lei.

Descoperire colosală, în București! Cât a ajuns să coste o chirie în centrul Capitalei! Suma este fabuloasă
Cât a ajuns să coste o chirie în centrul Capitalei! Suma este fabuloasă

Sunt şi români care profită din plin de evoluţia pieţei. Cumpără locuinţe doar pentru ca mai apoi să le închirieze. Iar rata la bancă se plăteşte practic singură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cumpărarea unui apartament pe care apoi să-l închirezi a ajuns o afacere în România. Cu atât mai mult cu cât piaţa e în continuă creştere.

„Apar tot mai multe proprietăți imobliare care sunt inchiriate strict în scop de a investi. Cei care fac acest lucru cumpără o mobila de foarte bună calitate, asigură condiții foarte bune pentru chiriași, astfel încât și trendul chiriilor este unul crescător. Preţul e dictat de zonă, de numărul de camere şi de confortul oferit. Se caută chiar şi locuinţele aflate în afara oraşului pentru că au alte avantaje” (Iulian Nicolae, agent imobiliar”

În funcție de zonă sau de beneficii, o garsonieră poate costa 350 de euro (dacă se află lângă metrou) și poate ajunge la 500 de euro, dacă oferă condiții de lux. Adică peste 2.300 de lei. Mult chiar şi pentru românii cu venituri medii de 3.000 de lei.

Chiriile au explodat, în ultimii 12 ani preţurile au crescut cu 50-60 la sută, arată datele Eurostat.

Rezultate LOTO 6/49 duminică, 19 ianuarie 2020! Acestea sunt numerele câștigătoare... Un fals medic din Baia Mare lipea dinții cu superglue! Continuarea este greu de imaginat! Ce a pățit un pacient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x