Antena Căutare

Din nou "Cod galben de viscol" in 10 judete si in Bucuresti

Metorologii au emis o atentionare cod galben de viscol in zece judete si Bucuresti. Sunt vizate judete din sudul tarii. Atentionarea intra in vigoare la ora 18.00 si expira marti la 21.00

Potrivit ANM, in intervalul mentionat in sudul Olteniei, sudul si estul Munteniei si in Dobrogea, intensificarile de vant se vor asocia cu ninsori, care temporar vor fi viscolite si se va depune un strat nou de zapada. La inceputul intervalului pe litoral precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si se va produce polei.

In sudul si sud-estul tarii vor fi intensificari ale vantului incepand chiar de la orele pranzului, cu viteze ce vor atinge si depasi, la rafala, 65-70 km/h.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile:

Marti
Vremea se va mentine deosebit de rece. in regiunile sudice si sud-estice, indeosebi ziua vor fi innorari, local va mai ninge, iar vantul va prezenta intensificari cu precadere in Dobrogea si Baragan. in restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade, mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica va creste.

Miercuri
Vremea va fi rece. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si sudul tarii, unde izolat vor fi precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Noaptea aria de nebulozitate se va extinde si vor cadea precipitatii, predominant ninsoare, mai ales in regiunile din jumatatea sud-vestica. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in jumatatea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai scazute in zonele depresionare.

Recursul lui Solomon, judecat... Coplata loveste fara mila... Bir nou pe sanatate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x