Antena Căutare

Distractia continua la munte. Gata vacanta, sa inceapa vacanta!

Pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov nu mai e liniste de aproape o luna. Turistii o tin intr-o petrecere dinainte de Craciun. Iar acum statiunile sunt iar pline, pentru ca fratii moldoveni si vecinii rusi - ortodocsi de rit vechi - au venit la noi sa petreaca sarbatorile de iarna. Daniel Giurma, este la Predeal. Daniel, vad ca e mare veselie in spatele tau.

Muzica, zapada cat cuprinde si acrobatii cu placa. Distractia pe partie e inca in toi. Mai ales la Paltinis, unde peste patruzeci de boarderi de la noi si din tarile vecine s-au intrecut in acrobatii.

Au venit la schi si la snowboard turisti din Austria, Cehia, dar si din Republica Moldova. Mai ales ca moldovenii sarbatoresc Craciunul, pe stil vechi. Asa ca Poiana Brasov s-a umplut de caciuli rusesti si de fete cu ochi albastri.

Si cum de la rusi vine iarna, oaspetii n-au simtit frigul de afara. E drept ca s-au mai incalzit cu cate un pahar de vin fiert.

Se fac pregatiri intense pentru Boboteaza... La Navodari, preotii nu mai tin slujbe in capele private din cauza banilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x