Antena Căutare

Divorț cu probleme! O femeie a fost înjunghiată de către fostul soț. Starea victimei este extrem de gravă

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost înjunghiată de fostul soț în scara blocului. Cei doi au divorțat în urmă cu o lună de zile.

Polițiștii din Craiova au fost sesizați în noaptea de vineri spre sâmbătă, o femeie de 35 de ani a fost înjunghiață de către fostul șoț chiar în scare în care locuiește.

Femeie a fost tranportată la spital, iar la scurt timp de la sesizare, la Poliție s-a prezentat un bărbat în vârstă de 34 de ani, suspectat de comiterea faptei.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj sub coordonarea directă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior arestat timp de 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Caz șocant în Cluj! Un motociclist beat și fără permis a fost prins după ce a cauzat un accident... Revoltător! Polițistul din Olt care a bătut o femeie a mai fost cercetat disciplinar! Pentru ce i-a fost redus salariul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x