Antena Căutare

DN 17C, blocat din cauza unui sofer de TIR care a incurcat indicatoarele

Sute de masini au ramas blocate, aseara, pe Drumul National 17 C, din cauza unui sofer profesionist, dar neatent. TIR-ul pe care-l conducea a ramas intepenit in zapada, in momentul in care barbatul a vrut sa faca o manevra de intoarcere. Sub greutatea incarcaturii, rotile s-au invartit in gol pe stratul de gheata de sub zapada.

Soferul venea de la Vatra Dornei si se indrepta spre Baia Mare. La intrarea in orasul Bistrita a incurcat indicatoarele rutiere, asa ca in loc sa iasa din oras, pe Drumul National 17, spre Dej, a ajuns pe Drumul National 17 C, spre Nasaud.

O incarcatura mult prea grea pentru ca TIR-ul sa poata sa porneasca din loc sub propria putere. In spatele lui a inceput sa se stranga in scurt timp o coloana de cativa kilometri, formata din sute de masini.

Abia cand un alt TIR l-a tractat pe cel blocat, traficul a revenit la normal.

Pentru haosul pe care l-a creat, soferul TIR-ul s-a ales cu 2 puncte de penalizare si va trebui sa plateasca si o amenda de 200 de lei.


Vezi care ar fi efectele unui seism de peste 7 grade pe scara Richter in Bucuresti!... Un barbat a incercat sa se sinucida si ramas suspendat pe o macara, in fata Spitalului Floreasca din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x