Antena Căutare

Doctorul Vasile Astarastoaie: SMURD-ul a fost creat de Arafat si finantat de catre Stat

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoaie il sustine in continuare pe Raed Arafat, desi acesta si-a dat demisia, si doreste ca Arafat sa se implice in continuare la perfectionarea noii Legi a Sanatatii.

"Sistemul SMURD a fost creat de Raed Arafat si a fost finantat de catre Statul roman. Lucrurile se vad foarte clar. SMURD-ul nu este perfect, nimic nu este perfect, dar este performant", a spus profesor doctor Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Desi a recunoscut faptul ca s-a aflat in numeroase dispute cu fostul subsecretar de Stat in Ministerul Santatii, doctorul Astarastoaie a recunoscut totusi valoarea fondatorului SMURD.

Referitor la proiectul Legii Sanatatii doctorul a punctat inca o data importanta actului legislativ medical.

"Legea 95 a fost tot impusa si nu a fost pe dezbateri reale. Aceasta reforma se face acum pentru ca exista frica ca nu se va face vreodata. Dar o asemenea lege nu poate fi facut pe picior. Trebuie sa te gandesti ca o astfel de lege are importanta cea mai mare dupa Constitutie", a mai adaugat doctorul.

Foto: Intact Images

Un paramedic SMURD e platit cu 1100 de lei, un detinut cu 2200 de lei... VIDEO! Un politist care a condus beat a avariat patru masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x