Antena Căutare

Doi barbati raniti, dupa ce podeaua unei scoli dezafectate in care se adaposteau s-a surpat

Doi barbati din Cernavoda au ajuns la spital cu rani la cap si la coloana dupa ce si-au taiat podeaua de sub picoioare, la propriu. Indivizii ar fi incercat sa fure lemnul de la etajul unei cladiri abandonate. N-au ales metoda cea mai inteligeta

Trecuse putin de ora 10.00, cand dintr-o cladire abandonata din Cernavoda s-au auzit tipete. Oamenii care locuiesc in zona au dat alarma. Doi barbati cazusera in gol cu tot cu podeaua de la etajul cladirii abandonate de 30 de ani.

Vecinii cladirii abandonata spun ca intregul imobil a fost distrus de-a lungul timpului de hotii de fier, lemn sau materiale de constructii. Asta s-ar fi intamplat si astazi.

La sosirea medicilor, cei doi barbati acuzau dureri la cap si la coloana vertebrala. Persoanele ranite au fost transportate la spitalul Cernavoda pentru ingrihjiri medicale.

Alunecare de teren langa Galati: Un tren cu pasageri este blocat... Studenti romani, la concursul american Seism Design Competition. I-au impresionat pe americani cu macheta unui zgarie-no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x