Antena Căutare

Doi copii ai familiei dispărute în Dunăre: „Să-i văd ÎN VIAȚĂ, să ajung la ei!”

Au căzut primele capete după tragedia din Caraş-Severin, când o familie întreagă a plonjat cu maşina în Dunăre. Şeful Direcţiei de Drumuri Timişoara şi cel de la Orşova au fost demişi. Ani la rând, nu au montat parapete de protecţie, deşi ştiau foarte bine că sunt rupte sau lipsesc. Din această cauză, trei tineri aşteaptă acum ca părinţii şi fraţii lor să fie găsiţi în adâncuri. Iar reporterii Observator au stat de vorbă, în exclusivitate, şi cu alte familii care-şi plâng morţii, înecaţi de aceeaşi nepăsare a autorităţilor.

Ştefan, fiul cel mare al celor dispăruţi, este disperat. El a declarat, potrivit observator.tv: ,,Dorinţa mea? Să-i găsească. Să-mi găsesc părinţii”, pe când Maria, fiica acestora, mărturiseşte: ,,Nu i-am văzut 5 luni de zile, 6 luni nu le-am văzut ochii. Tot mi-am dorit să mă duc, să ajung la ei acasă, să-i văd în viaţă”.

Doi copii din Brăila, ademeniți de un bărbat, departe de ochii lumii. Le-a promis un telefon mobil, dacă vin cu el, și a... Ce măsuri au fost luate într-un județ din România, înaintea iernii: "Locuitorii stau la cârciumă şi vine armata să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x