Antena Căutare

Clipe de coșmar pentru niște părinți din Roman! Bebeluşul lor de opt luni a rămas captiv într-o maşină încinsă

S-au scurs clipe grele în parcarea unui supermarket din Roman. Un bebeluş de opt luni a rămas blocat singur, în maşină, după ce sistemul de închidere al acesteia s-ar fi defectat. Pompierii au încercat să deblocheze cât mai repede autoturismul.

S-au scurs clipe grele în parcarea unui supermarket din Roman. Un bebeluş de opt luni a rămas blocat singur, în maşină, după ce sistemul de închidere al acesteia s-ar fi defectat. Pompierii au încercat să deblocheze cât mai repede autoturismul. Fiecare minut într-o maşină lăsată în soare e, pentru un copil atât de mic, un adevărat pericol.

În Roman, bebeluşul ar fi rămas blocat în maşină dintr-o eroare. Sistemul de închidere s-ar fi blocat. Însă maşina se afla în soare, iar pompierii au avut o misiune contracronometru.

”Au mers acolo șapte subofițeri cu o autospecială complexă de intervenșie și o ambulanță SMURD. Când au ajuns colegii, părinții erau lângă mașină, sistemul de închidere al mașinii fiind blocat.”, a declara Grancea andrei, locotenent ISU Neamț.

Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Însă întâmplarea e o lecţie pentru toţi părinţii. Cât de grav este un astfel de incident, aflați în clipul de mai sus!

Cum va fi vremea în următoarele trei luni! Meteorologii anunță temperaturi oscilante și secetă, în iulie... Un adolescent, mușcat de viperă pe Transfăgărășan! Tânărul a fost preluat de un elicopter SMURD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x