Antena Căutare

Doi tineri turmentati au spart geamurile a 26 de magazine din centrul Brasovului

Doi tineri din Brasov s-au gandit sa-si umple timpul facand ceva deosebit. Politistii i-au prins noaptea trecuta in timp ce faceau zob geamurile magazinelor din centrul orasului. Inarmati cu o bata de baseball si cu ceva alcool in sange, tinerii nu au ratat niciun magazin. In total, au spart 26 de vitrine.

Au facut zob tot ce le-a iesit in cale. Mai exact, niciun magazin nu a scapat nevandalizat din calea celor doi tineri, de 21 si de 23 de ani.

“Cei doi suspecti se aflau in stare avansata de ebrietate si toata actiunea de distrugere au realizat-o in 2-3 minute, din fuga, au lovit in stanga si dreaprta mai multe vitrine. Fortele de politie au gasit intr-un container o bata de baseball care probabil, este corpul delict”, a declarat Ioan Necsulescu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

26 de magazine au fost sparte. Tinerii nu au furat nimic. In schimb, dezastrul care a ramas in urma lor i-a socat pe brasoveni. Cei doi au fost retinuti si sunt cercetati acum pentru distrugere si ultraj, iar unul dintre ei si pentru port de arma alba in locuri publice. Ambii au atecedente penale.

2.000 de joburi de sezon vor fi scoase la concurs de angajatorii din Cipru si Grecia. Cazarea si mesele vor fi asigurate... Distractie la bustul gol pe partia Bradu din Poiana Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x