Antena Căutare

Dumitru Sechelariu va fi cercetat in stare de libertate

Dumitru Sechelariu va fi cercetat in stare de libertate, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti respingand, marti, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare a fostul edil bacauan. Solutia judecatoriei poate fi contestata la Tribunalul Capitalei, care decide defintiv asupra solicitarii DNA.

Dumitru Secheleriu va fi externat, marti dupa-amiaza, din Spitalul Judetean Bacau, unde a fost internat, in urma cu o zi, dupa ce a fost audiat si retinut de procurorii anticoruptie, intr-un caz de coruptie, in care a fost arestata deja o persoana.

"Dumitru Sechelariu a fost internat in cursul serii de ieri. I-au fost facute mai multe seturi de analize, marti, unele la prima ora a diminetii, iar altele spre pranz. In jurul orei 14.00, medicii faceau evaluarea starii de sanatate a pacientului. Cu certitudine va fi externat marti", a declarat, agentiei Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, Natalia Jicmon.

Procurorii anticoruptie au solicitat, la Bucuresti, judecarea in lipsa a cererii privindu-l pe Dumitru Secheleriu, care, in urma audierii de luni, s-a simtit rau si a fost internat in spital.

Fostul primar al municipiului Bacau Dumitru Sechelariu, audiat si retinut, luni seara, de procurorii anticoruptie, in cazul directorului la SC Transport Public SA Bacau, acuzat de cumparare de influenta, a fost internat sub paza la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Bacau.

Avocatii lui Sechelariu sustin ca fostul edil bacauan este internat cu afectiuni cardiace.

Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca in perioada ianuarie - februarie 2010, directorul SC Transport Public SA Bacau, Iuliean Sutu, a oferit unor denuntatori sume de bani pentru a interveni pe langa judecatori din cadrul Curtii de Apel Bacau in scopul pronuntarii unei sentinte favorabile in cadrul unui litigiu comercial.

sursa:Mediafax

Adrian Streinu-Cercel, dat in judecata de familia Tecuceanu... A inceput goana pentru inscrierea copiilor in clasa intai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x