Antena Căutare

E alertă în toată ţara: un tânăr de 19 ani, fost student la Filosofie, a dispărut fără urmă

Alexandru ar fi urcat joia trecută în Gara de Nord, într-un tren spre Braşov, care s-a defectat pe drum. A fost momentul în care Alexandru ar fi dispărut.

Alexandru ar fi urcat joia trecută în Gara de Nord, într-un tren spre Braşov, care s-a defectat pe drum. A fost momentul în care Alexandru ar fi dispărut.

Nu a mai ajuns la destinaţie, spun poliţiştii, după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din gară.

De patru zile o familie îl caută pe Alexandru. Are 19 ani şi a fost văzut ultima oară într-un tren care a plecat din Bucureşti spre Braşov. Alexandru i-a spus surorii lui că îşi doreşte să urce pe Tâmpa alături de o fată de care s-ar fi îndrăgostit.

De joi seara, Alexandru nu a mai răspuns la telefon. În urma unui apel disperat postat de familie pe Facebook, a venit şi prima confirmare că tânărul a fost văzut în trenul ce urma să ajungă la Braşov.

Cert este că Alexandru nu a mai ajuns la destinaţie.

Familia l-a căutat mai întâi în parcurile din Bucureşti, unde lui Alexandru îi plăcea să citească. Băiatul a lăsat satul natal din Prahova ca să vină la Bucureşti, să studieze Filosofia, dar a fost dezamăgit şi a renunţat la facultate după primul semestru. Locuia în apartamentul surorii mai mari.

Familia a lăsat fotografia lui Alexandru în gara din Braşov şi la poliţie, unde a semnalat dispariţia lui. Alexandru a plecat de acasă îmbrăcat în negru, cu o geantă neagră pe umăr şi încălţat în tenişi verzi. Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112.

Activitate seismică intensă în zonele Vrancea și Buzău! Al treilea cutremur în România, în ultimele 48 de ore... Se întorc TEMPERATURILE DE FOC! Prognoza meteo pentru următoarele zile: Cod Galben de caniculă în aproape toată ţara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x