Antena Căutare

E oficial! 15 ianuarie, ziua cea mare: Incep reducerile la colectia de iarna

Daca pana azi s-au numit promotii, de maine se vor numi reduceri. Comerciantii s-au grabit insa sa-si vanda marfa, asa ca le-au luat ochii clientilor cu promotii de pana la 80 la suta

15 ianuarie este, oficial, ziua in care ar trebui sa apara afisele cu procente imbietoare prin magazine. In realitate, cele mai multe haine, cizme, ghete sau alte produse din colectia de iarna s-au vandut deja, la promotii.

Preturile au fost mai mici in aceasta perioada cu pana la 80 la suta. Asa ca, mai bine de atat, cu greu se poate. De altfel, multi dintre comercianti recunosc faptul ca nu vor mai micsora preturile. In plus, multe dintre hainele ce au ramas nevandute au marimi extreme.

O problema este si la incaltaminte. Doar daca aveti norocul sa purtati 35 sau 40 veti gasi perechea de cizme sau ghete potrivita. Detalii despre acest subiect aflati, in aceasta seara, la Observator Special, la ora 20.00.

Adrian Nastase si-a retras contestatia in anulare, in cazul condamnarii in "Trofeul Calitatii"... Lebedele care s-au ratacit pe strazile din Bacau au ajuns in mediul lor natural...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x