Antena Căutare

El e Mihai, băiatul parcurilor! Are doar 24 de ani și toată averea lui stă într-un rucsac! Povestea este de-a dreptul emoționantă! (VIDEO)

El este Mihai. Are 24 de ani, iar povestea lui a impresionat românii de pretutindeni.

El este Mihai. Are 24 de ani, iar povestea lui a impresionat românii de pretutindeni.

Acesta este mesajul primit de cei de la Acces Direct: "În fața blocului meu, un băiat pe nume Mihai Gabriel crescut întru-un orfelinat din Galați de la vârsta de 3 ani abandobat de către părinți.

Când m-a văzut nu mi-a cerut decât ceva de mâncare și haine mai groase pentru ca îi era frig, încerca să-mi arate mâinile să-mi demonstreze că nu este un drogat și tot ceea ce își dorește este doar un sandwich și un hanorac.

L-am adus în casă, i-am oferit o masă caldă, un duș fierbinte și niște haine mai groase, după aceea s-a întors în stradă. Îmi este tare milă să-l trimit din nou în stradă, în frig și ploaie, însă nu am posibilitatea de a-l ajuta mai mult."

Mihai e băiatul parcurilor, care spune că rătăceşte pe drumuri de peste cinci ani. Dar îşi plimbă trupul demn, pentru că nu condamnă pe nimeni. Vrea doar să facă o lume mai bună, mai senină.

Caz șocant! Un polițist a lovit cu mașina un copil de 15 ani, apoi a fugit de la fața locului!... Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București & Accesorii au desemnat câștigătorul b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x