Antena Căutare

El e Mihai, băiatul parcurilor! Are doar 24 de ani și toată averea lui stă într-un rucsac! Povestea este de-a dreptul emoționantă! (VIDEO)

El este Mihai. Are 24 de ani, iar povestea lui a impresionat românii de pretutindeni.

El este Mihai. Are 24 de ani, iar povestea lui a impresionat românii de pretutindeni.

Acesta este mesajul primit de cei de la Acces Direct: "În fața blocului meu, un băiat pe nume Mihai Gabriel crescut întru-un orfelinat din Galați de la vârsta de 3 ani abandobat de către părinți.

Când m-a văzut nu mi-a cerut decât ceva de mâncare și haine mai groase pentru ca îi era frig, încerca să-mi arate mâinile să-mi demonstreze că nu este un drogat și tot ceea ce își dorește este doar un sandwich și un hanorac.

L-am adus în casă, i-am oferit o masă caldă, un duș fierbinte și niște haine mai groase, după aceea s-a întors în stradă. Îmi este tare milă să-l trimit din nou în stradă, în frig și ploaie, însă nu am posibilitatea de a-l ajuta mai mult."

Mihai e băiatul parcurilor, care spune că rătăceşte pe drumuri de peste cinci ani. Dar îşi plimbă trupul demn, pentru că nu condamnă pe nimeni. Vrea doar să facă o lume mai bună, mai senină.

Caz șocant! Un polițist a lovit cu mașina un copil de 15 ani, apoi a fugit de la fața locului!... Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București & Accesorii au desemnat câștigătorul b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x