Antena Căutare

Elevii își pot lua "Adio!" de la masa caldă, în școli. Aleșii au respins proiectul fostului Guvern

Elevii nu vor primi o masă caldă la şcoală, aşa cum îşi doresc părinţii din România de câţiva ani buni. Cel puţin asta este decizia care s-a luat în Camera Deputaţilor pentru proiectul care prevedea ca fiecare şcoala să le puna la dispoziţie elevilor o porţie de mâncare caldă, în valoare de zece lei.

Elevii nu vor primi o masă caldă la şcoală, aşa cum îşi doresc părinţii din România de câţiva ani buni. Cel puţin asta este decizia care s-a luat în Camera Deputaţilor pentru proiectul care prevedea ca fiecare şcoala să le puna la dispoziţie elevilor o porţie de mâncare caldă, în valoare de zece lei.

Motivul? Nu ar fi suficienţi bani. În plus, actuala guvernare spune că programul pilot nu a funcţionat. Acesta trebuia să fie implementat în 50 şcoli, din toată ţara şi să aibă peste 50 de mii de beneficiari elevi.

Situația măsurilor de securitate la evenimentele din România. Ar trebui să ne temem pentru siguranța noastră, vara aceas... Fabiani, un adolescent orfan din România, l-a cucerit pe Andrea Bocelli! Va cânta la pian, alături de tenorul italian, p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x