Antena Căutare

Eliberat, Dan Diaconescu se vrea presedintele Romaniei

Dan Diaconescu va fi eliberat, au decis vineri seara magistratii Tribunalului Bucuresti, care au acceptat contestatia depusa de cei doi - Doru Parv si patronul postului de televiziune OTV. Diaconescu nu va avea insa voie sa paraseasca tara.

Miercuri dimineata, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Diaconescu si Parv, sub acuzatia de santajare a unui primar aradean, caruia i-ar fi solicitat 200.000 de euro pentru a nu difuza pe postul OTV o caseta compromitatoare pentru edil. Decizia de arestare a fost atacata cu recurs la Tribunalul Capitalei.

La iesirea din arest, Diaconescu a anuntat ca va infiinta Partidului Poporului Roman si ca va candida la alegerile prezidentiale din anul 2014. "In spatele acestor gratii s-a decis formarea unui partid care cel mai probabil se va numi Partidul Poporului Roman. Voi candida la alegerile din 2014, dar voi anunta mai tarziu mai multe in acest sens", a precizat Diaconescu la iesirea din arest.

Calatoria vietii! A plutit 15 km pe viitura!... Procuror DNA: Angajatii OTV ameninta magistratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x