Antena Căutare

Eroul zilei! Un taximestrist cu simț civic a returnat portofelul pierdut de un client pe bancheta mașinii

Un taximetrist din Craiova a predat poliţiştilor un portofel plin cu bani pierdut de un client pe bancheta din spate a maşinii.

Un taximetrist din Craiova a predat poliţiştilor un portofel plin cu bani pierdut de un client pe bancheta din spate a maşinii.

Potrivit antena3.ro, în portofel se aflau aproape 5.000 de lei, precum şi actele unui bărbat de 36 de ani, din Afumaţi, judeţul Dolj.

Cei doi s-au întâlnit la sediul Secţiei de Poliție unde bărbatul neatent şi-a recuperat portofelul şi i-a mulţumit taximetristului care nu s-a gândit să oprească banii.

Poliţiştii craioveni l-au felicitat pe şofer pentru gestul pe care l-a făcut. Mai mult, omul va primi o diplomă de onoare pentru simţul civic de care a dat dovadă.

Propulsăm viitorul! 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă invenție... La un pas de moarte pentru că a vrut să aprindă o lumânare de Sfânta Parascheva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x