Antena Căutare

Eutanasierea maidanezilor a scandalizat vedetele la "Acces Direct"!

Maidanezii din adaposturi, neadoptati in 14 zile vor fi omorati! Este decizia pe care parlamentarii au luat-o azi. Eutanasierea cainilor a incins si mai tare spiritele iubitorilor de animale. Despre acest subiect au vorbit, astazi, la "Acces Direct" Monica Tatoiu, Valeria Arnautu, Stela Enache, Carmen Harra, Mihai Morar si Monica Pop

"Cazul Ionut ", baietelul sfasiat de o haita de caini comunitari a impartit deja Romania in doua! In timp ce unii vor eutanasierea cainilor, altii vor sa ii salveze cu orice pret. Vedetele autohtone s-au intrecut in declaratii pro si contra legii. Astfel, Carmen Harra a insistat asupra faptului ca romanii vor fi condamnati pentru aceasta decizie de presa straina: "Locuiesc in Statele Unite de 30 de si sunt sigura ca o sa fim judecati de cei din afara pentru adoptarea acestei legi. Legile noastre sunt crestine, nu putem omori aceste animale".

"Exista niste asociatii care se ocupa cu gasirea de stapan pentru animalele de pe strada", a adaugat Mihai Morar care nu este de acord cu eutanasierea, dar nici cu prezenta cainilor in locurile publice, in timp ce Monica Tatoiu a sustinut cu vehementa luarea maidanezilor de pe strazile bucurestene, acestia punand in pericol viata copiilor. "Animalele de companie sunt un lux, eu sunt o mare iubitoare de animale, dar nu sunt de acord cu prezenta lor pe strada. Trebuie facut ceva! Copiii din Romania au nevoie de gradinite, de scoli, de internate, nu de asociatii care costa foarte multi bani", a explicat aceasta in platoul "Acces Direct".

Intrata in direct, Adriana Bahmuteanu a declarat ca este de partea celor care cred ca animalele nu au ce cauta fara stapan pe strazi: "Eu imi doresc sa dispara cainii, ca Bucurestiul sa nu mai fie un oras al cainilor fara stapan Ei vorbesc de uciderea lor, dar de mieii ucisi de Paste ce mai spuneti?".

Legea aprobata de Parlament arata ca maidanezii neadoptati in termen de 14 zile vor fi eutanasiati, iar revendicarea si adoptarea lor dureaza fiecare cate sapte zile. In sala de plen au fost prezenti si 44 de reprezentati ai ONG-urilor care militeaza pentru protectia animalelor, care au scandat lozinci impotriva parlamentarilor. Acestia au parasit sala in momentul discursurilor deputatilor.

Foto: Intact Images

Puteti urmari toate editiile "Acces Direct" pe AntenaPlay.ro!

AN SCOLAR 2013-2014: Prescolarii vor avea catalog cu absente, cei din clasa intai manuale digitale, iar camerele de supr... Vremea cu Flavia Mihasan: "Temperaturile raman bune, dar va ploua izolat, in toata tara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x