Antena Căutare

Fata de 17 ani, internata la Spitalul din Targu Jiu, a murit in urma unui infarct miocardic

Tanara care a murit la Spitalul din Targu Jiu, la sectia ORL, a decedat in urma unui infarct miocardic. Medicii legisti au stabilit ca aceasta suferea si de pancreatita acuta.



Procurorii au deschis o ancheta in acest caz.

Familia fetei spune ca aceasta a murit dupa ce i-a fost facuta o injectie, dar si pentru ca in spital nu exista aparate de oxigen.

Fata a intrat in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvata, desi medicii au incercat sa o resusciteze timp de o ora si un sfert.

Directorul medical al spitalului a anuntat ca s-a demarat o ancheta interna pentru a se determina conditiile in care fetei i-a fost administrat tratamentul. Conform acestuia, injectia cu penicilina nu este prima a fetei, ea fiind testata in prealabil pentru reactii alergice.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Academia: In viitoarele editii DEX, cuvantul "jidan", insotit de indicatia "nerecomandat"... Fata de 17 ani, internata la Spitalul din Targu Jiu, a murit in urma unui infarct miocardic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x