Antena Căutare

Felicitări de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavară pentru Ziua Femeii

Pe 8 martie, domnișoarele și doamnele sunt sărbătorite de Ziua Femeii. Arată cât de mult le prețuiești pe femeile din viața ta cu ajutorul unei felicitări speciale de 8 Martie. Am pregătit 70 de imagini ilustate de primăvară pentru a marca Ziua Mamei.

doua femei care rad si au flori in brate cu textul felicitari de 8 martie Galerie
Pe 8 martie, domnișoarele și doamnele sunt sărbătorite de Ziua Femeii. Arată cât de mult le prețuiești pe femeile din viața ta cu ajutorul unei felicitări speciale de 8 Martie. Am pregătit 70 de imagini ilustate de primăvară pentru a marca Ziua Mamei. | Shutterstock.com

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual pe data de 8 martie, în România și în întreaga lume.

Sărbătoarea marchează realizările sociale, economice și politice ale femeilor de-a lungul istoriei și drepturile obținute de acestea.

Semnificația zilei de 8 Martie. Se sărbătorește Ziua Femeii sau Ziua Mamei?

De 8 Martie, sărbătorim Ziua Femeii. Semnificaţiile acestui eveniment sunt legate şi de lupta femeilor pentru dobândirea unor drepturi, precum cel de vot, dreptul la proprietate, dreptul la educație, la divorț, la asistență medicală, la contracepție

Ziua femeii a fost recunoscută ca sărbătoare internațională în 1977, devenind o tradiție în majoritatea țărilor din Europa și în SUA.

În România, abia după revoluția din 1989, noțiunea de Ziua Mamei a fost înlocuită cu Ziua Femeii.

Citește și: Mesaje clasice de 8 Martie. Felicitări și urări pentru toate femeile pentru Ziua Mamei

Felicitări de 8 Martie pentru mama

Fiecare femeie așteaptă cu nerăbdare Ziua de 8 martie ,în care își dorește să fie răsfățată atât de iubit, soț, cât și de copii, rude și chiar colegi.

Cu atât mai multe cele care sunt mame, și pentru care fiecare atenție sau urare din partea copilului aduce zâmbete și chiar lacrimi de bucurie. ”Mama este cea mai frumoasă expresie a iubirii. Ea nu are nicio obligație, pentru că este pur și simplu dragoste.”, spunea Erich Fromm.

Pentru cea mai importantă femeie din viața ta, am pregătit o mulțime de felicitări cu mesaje de 8 Martie. Arată-ți prețuirea cu ajutorul imaginilor felicitare de mai jos:

Mai multe felicitări pentru mama de 8 Martie găsiți în GALERIA FOTO.

Felicitări de 8 Martie pentru bunica/mamaie

Ce ne-am face fără bunicile draguțe, care ne fac fiecare poftă? Viața ar fi lipsită de culoare fără persoanele care nu pierd o clipă pentru a ne alinta. Spune-i ”La mulți ani” de 8 Martie cu o urare deosebită:

  • Cu ocazia zilei femeii îți doresc multă sănătate, fericire și numai bine! La mulți ani, bunică!
  • De ziua ta bunică … Ce aș putea să-ți doresc mai mult decât să ai în suflet veșnic primăvară? La mulți ani de 8 Martie!
  • Bunică, de 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Dragă bunică îți doresc un 8 Martie special!
  • Dragă bunică, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă sănătate și liniște. La mulți ani de Ziua Femeii!
  • 1000 de flori si tot atatea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulți ani de 8 Martie bunică!
  • Dragă bunică, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!
  • De 8 Martie îți ofer în dar toată dragostea mea! La mulți ani, bunica, de Ziua Femeii!

Felicitări de 8 Martie pentru mama soacră

Soacra e a doua mamă, așa că trebuie sărbătorită de 8 Martie. Alege din rândurile de mai jos o felicitare pentru Ziua Femeii, care conține cuvinte frumoase pentru mama partenerului sau partenerei tale:

  • De 8 Martie îți doresc să ai parte de o zi minunată, de multă sănătate, dragoste și noroc în toate!
  • Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!
  • Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!
  • Draga mea soacră – tu ești norocul meu! Sunt recunoscător că am așa o soacră și o familie minunată! Îți doresc să fii mereu veselă și sănătoasă.
  • Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!
  • La mulți ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!
  • De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!

Imagini de 8 Martie cu mesaje pentru iubită sau soție

Urează ”La mulți ani” persoanei iubite cu o imagine de 8 Martie, în care să îți pui toată dragostea, de 8 Martie.

Ți-am pregătit câteva sugestii pentru inspirație. Nu uita, însă, să adaugi și o notă personală pentru a avea succes garantat.

Felicitări cu flori pentru 8 Martie

Ziua de 8 Martie este pretextul ideal să îi mai demonstrezi încă o dată cât de mult o iubești, fie că îți este mamă, soție sau iubită.

Dacă nu vrei să trimiți un mesaj banal, poți alege o felicitare de 8 Martie pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de social media.

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje foto care conțin urări pentru doamne și domnișoare de Ziua Femeii.

Imagini cu mesaje haioase de Ziua Mamei

Pentru femeile care iubesc să râdă și sunt mereu puse pe șotii, alege o imagine cu mesaj haios de Ziua Femeii. Găsești câteva felicitări cu texte amuzante în rândurile de mai jos:

  • Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie
  • Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an.
  • Sună-ţi prietena, s-ar putea să fie cu mine. La mulți ani de 8 Martie!
  • Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!
  • Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie.
  • La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.
  • Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!
  • Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!

Imagini de la Odesa, după atacatul care a avut loc la 150 m de Zelenski. Președintele s-a aflat la câteva secunde de moa... Mesaje clasice de 8 Martie. Felicitări și urări pentru toate femeile de ziua lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x