Antena Căutare

Femeia sfasiata de caini a murit

Femeia muscata de caini in curtea ADP Sector 5 a incetat din viata, vineri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti. Decesul a fost constatat la ora 11.30, potrivit unor surse medicale.

Seful Clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul "Bagdasar - Arseni", a declarat, vineri dimineata, ca femeia era in stare critica si in soc posthemoragic si ca a fost supusa la trei interventii chirurgicale, printre care si un transplant de piele pe portiunile sfasiate de animale.

In plus, cadrul medical a declarat ca acest caz este unul dintre cele mai grave pe care le-a vazut in timpul carierei sale.

"Leziunile produse indraznesc sa le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintre cele mai grave leziuni din patologia traumatica", a spus medicul Ioan Florescu, seful Clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul "Bagdasar - Arseni".

Femeia - Taniosa Sachievici - muscata de caini a fost supusa deja la trei interventii chirurgicale, printre care si un transplant de piele pe portiunile sfasiate de animale, a declarat, vineri, Florescu.

Taniosa Sachievici a fost angajata recent la o firma de deseuri din Constanta, care urma sa deschida un punct de lucru in Bucuresti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile, sustine patronul firmei, care, dupa ce a vazut reportajul la televizor, a venit la spital sa-si vada angajata.

Pacienta a fost adusa, miercuri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" in stare foarte grava, cu traumatisme severe, plagi adanci provocate de muscaturi de caini, soc hipotermic si hemoragic, fiind gasita in curtea ADP Sector 5.

Sursa: Antena3

Inca o gravida a murit de gripa porcina!... INML: Liana Dumitrescu a murit in urma unei tromboze extinse a venelor cerebrale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x