Antena Căutare

Fetita abandonata in Primaria Capitalei

O fetita de noua ani traieste o trauma cumplita. Tatal ei, nascut in Republica Moldova, a abandonat-o in holul primariei sectorului 4 din Bucuresti. Functionarii au ramas cu gura cascata, cand l-au vazut pe barbat cum alearga sa scape de propria fiica. Avem imaginile de pe camera de supraveghere, dar si marturia mamei fetei din Spania, care a aflat de la noi ca fostul sot i-a abandonat copilul.

Tatal fetitei si-a abandonat copilul in sediul Primariei Sectorului 4, alaturi de o geanta cu haine, spre mirarea chiar si a primarului Cristian "Piedone" Popescu.

Mama fetitei, care e in Spania, a aflat de la presa ca fetita ei a fost abandonata. Cuplul este originar din Republica Moldova, insa tatal are si cetatenie romana.

Intre timp politistii l-au gasit pe barbat, care a venit apoi sa-si recupereze fata, care fusese dusa intr-un centru de zi.

Fetita va ramane in grija autoritatilor, fiindca barbatul nu are domiciliu declarat in Romania si nici venit, iar mama a declarat ca va veni de urgenta in Romania.

Bucuresti: Tehnica noua de furat masini... Accidentul de la Tancabesti: Trei ani cu suspendare si 280.000 de euro, pentru viata a doi oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x