Antena Căutare

Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci ca toată țara să vadă că ești alături de noi!

Mai sunt trei zile până la evacuarea Antena 1 și Antena 3 de către ANAF.

Mai sunt trei zile până la evacuarea Antena 1 și Antena 3 de către ANAF.

Postul de televiziune Antena 3, parte a grupului de presa Intact, condamnă acțiunea abuzivă din data de 15 februarie 2016 a Direcției Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF, prin care s-a dispus evacuarea, în termen de cinci zile, a mai multor imobile, printre care și sediile celor cinci televiziuni ale grupului Intact.

Filmul descinderii ANAF la trustul Intact!

Fii solidar cu Antena 3!

Pe ultima pagină a Jurnalului Național de miercuri este o imagine dedicată Antenei 3. Dacă ne susțineți și sunteți solidari, cumpărați ziarul și decupați-o după marcaj. Lipiți imaginea undeva la vedere pentru a da mai departe mesajul!

Așa va arăta ultima pagină a Jurnalului Național de mâine

Dacian Cioloş, despre situaţia Antenei 3: "E o decizie judecătorească acolo și ANAF-ul s-a trezit fix acuma să o scoată"

Încercarea ANAF de a opri emisia pentru 5 televiziuni, urmărite zilnic de peste 10 milioane de oameni, sub pretextul unei executări silite, a fost dezbătută şi la Bruxelles.

Dacian Cioloş, despre situaţia Antenei 3: "E o decizie judecătorească acolo și ANAF-ul s-a trezit fix acuma să o sc... Marian Godină nu renunță! Cel mai iubit polițist din România anunță că mai are multe de spus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x