Antena Căutare

„Dacă ești șmecher și te ține, ieși!”. Un tânăr de bani gata, live uluitor, pe Facebook! S-a lăudat că încalcă restricţiile și a sfidat poliţilştii! Surpriză uriașă pentru el! VIDEO

Fiul unui afacerist din Olt a avut o întâlnire cu autoritățile, vineri, de 1 Mai, după ce, într-un live pe Facebook, s-a filmat la volan, cu un pistol în mână, și a înjurat oamenii legii.

„Avem de toate! Nu ne e frică în oraș. Avem și de alea, și de alea (arătând, între altele, un pistol, ce s-a dovedit ulterior a fi o brichetă n.r.)”, a spus tânărul, în live-ul pe care l-a făcut pe Facebook.

Timp de câteva secunde, tânărul, care se plimba cu iubita pe străzile din Pitești, și-a luat mâinile de pe volan, ca să gesticuleze, la fel de „șmecher”, cu pistolul în mână, îndemându-i și pe alții să îi urmeze exemplul.

„Dacă ești șmecher și te ține, ieși după ora 22:00 din casă, plătești 20 de milioane, că dacă ești șmecheri, te ține buzunarul – ieși din casă, e normal. Dacă nu, stai acasă. E foarte simplu”, a mai spus tânărul.

Apoi, tânărul de 20 de ani s-a lansat într-o tiradă de înjurături la adresa polițiștilor și jandarmilor.

Tânărul a fost prins de polițiști, pe o stradă pe care oamenii legii au organizat un filtru. Agenții l-au oprit sub pretextul unei verificări și l-au anunțat că era căutat.

Toată bravura l-a „costat" pe tânăr 22.000 de lei. Amendată a fost și iubita lui, care era pe scaunul din dreapta. Ea are de plată 2.000 de lei.

Poliţişti înconjuraţi şi ameninţaţi de zeci de oameni, în Blaj! De la ce a pornit scandalul. Șapte persoane, reținute. V... Un nou tratament minune împotriva COVID-19 ar putea ajunge în România! Sunt două medicamente! Când ar urma să fie la dis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x