Antena Căutare

Fostul vicepresedinte al CJ Cluj Radu Bica, condamnat la cinci ani de inchisoare

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj Radu Bica a primit cinci ani de inchisoare pentru luare de mita, iar femeia de afaceri Aspazia Droniuc a primit un an si zece luni de inchisoare cu suspendare, pentru dare de mita. Decizia nu este definitiva, purtand fi atacata la Curtea de Apel Cluj, informeaza Mediafax.

Tribunalul Cluj s-a pronuntat, joi, in dosarul in care fostul vicepresedinte al CJ Cluj Radu Bica era judecat pentru luare de mita, iar femeia de afaceri Aspazia Droniuc - pentru dare de mita.

In cursul lunii octombrie, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, a acceptat oferta a doua persoane de a primi o suma de bani pentru ca, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, sa le furnizeze informatii obtinute in virtutea functiei si, astfel, sa faciliteze castigarea unei licitatii privind serviciile de mentenanta pe stadionul Cluj Arena pentru anul 2012.


Politicianul a fost prins in flagrant delict si retinut de procurori. Apoi, Radu Bica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de luare de mita, in cazul de coruptie legat de Cluj Arena.

La ultimul termen de la Tribunalul Cluj, din 1 martie, procurorii DNA Cluj au solicitat instantei ca fostul vicepresedinte al CJ Cluj Radu Bica sa fie condamnat la inchisoare cu executare, iar femeia de afaceri Aspazia Droniuc - cu suspendare, in timp ce aparatorii lui Bica au cerut schimbarea incadrarii juridice.

foto: ofsaid.ro

Peste 44.000 de locuinte ar putea suferi daune totale in urma unui cutremur de 7,2 pe scara Richter... Femeile schiaza gratuit de 8 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x