Antena Căutare

FOTO! Vezi portretul robot al barbatului care a injughiat mortal un taximetrist in Bucuresti

Un taximetrist a fost gasit fara suflare in masina sa, in Bucuresti. Cadavrul soferului a fost descoperit in zona pietei Covasna din sectorul 4, anunta Antena3. Anchetatorii au desenat deja un posibil portret robot al criminalului.

UPDATE!
barbat cu o inaltime de 1,70 metri, par saten, constitutie astenica. Acesta era imbracat cu blugi de culoare deschisa, tricou de culoare deschisa, posibil gri, cu dungi orizontale si era incaltat cu pantofi tip sport De asemenea, suspectul purta ochelari.







"La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care nu a reusit decât sa constate decesul persoanei, care prezenta o plaga injunghiata la nivelul gatului", a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei.

La locul tragediei a ajuns in cele din urma si sotia victimei, careia i s-a facut rau fiind transportata de catre un echipaj SMUR la spital.

Traficul a fost blocat pe sensul ce duce spre Piata Sudului, in urma incidentului.

Politistii il cauta pe ucigasul taximetristului.

Foto: Politia Romana


VIDEO! Cea mai aglomerata piscina din lume... VIDEO! Educatia complementara prescolara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x