Antena Căutare

Fratele unui fotbalist s-a sinucis la 26 de ani! Ce a scris în biletul de adio

Fratele unui fotbalist cunoscut s-a sinucis. Tânărul, în vârstă de 36 de ani, s-a spânzurat într-una dintre anexele din gospodăria sa, din localitatea Dudești. 

Fratele unui fotbalist cunoscut s-a sinucis. Tânărul, în vârstă de 36 de ani, s-a spânzurat într-una dintre anexele din gospodăria sa, din localitatea Dudești.

Descoperirea macabră a fost făcută joi după-amiază, în jurul orei 15:45, de către unul dintre vecinii lui Mihai-Vlăduț Subțirică, care a alertat Poliția.

Potrivit debraila.ro, tânărul avea 26 de ani și era inginer agronom. Acesta locuia singur și avea o situație financiară bună.

El a lăsat un bilet de adio în care le-a cerut celor dragi iertare pentru gestul lor. Nu se cunoaște, însă, motivul pentru care a apelat la gestul extrem.

Fratele tânărului, fotbalistul Tiberiu Subțirică, care evoluează la SSC Farul Constanța și care a jucat și la CS Afumați, CS Dinamo, Luceafărul Brăila ori Conpet Cireșu, a făcut public un mesaj sfâșietor pe contul personal de socializare.

”Dumnezeu să te ierte! Frățiorul meu drag, tot ce mi-ai cerut a fost să te iubesc necondiționat, iar tu mi-ai oferit totul. Te iubesc! Păcat că acum ai plecat, dar știu că oriunde ai fi, îmi vei da puterea să zâmbesc gândindu-mă la tine. Îmi va fi dor..”, a scris Tiberiu Subțirică.

De ce a murit Denisa, fetița de nouă ani care s-a stins în brațele bunicii! Femeia, sfâșiată: ”Nu există durere mai mare... Puști de 14 ani, spaima polițiștilor! Băiatul din Rădăuți a făcut prăpăd în doar câteva minute (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x