Antena Căutare

Fratele lui Mihail Boldea, audiat de DIICOT Galati

In timp ce deputatul UNPR, Mihail Boldea zboara spre Romania, pentru a se prezenta in fata magistratilor, fratele sau, George Stefan Boldea este audiat de politistii DIICOT din Galati.

George Stefan Boldea, fratele lui Mihail Boldea a fost audiat la DIICOT Galati. El trebuie sa dea explicatii pentru cele trei apartamente pe care le-a primit de la deputatul Mihail Boldea, cu titlul de donatie. Si tatal deputatului a fost audiat luni la Galati.

"Nu am vorbit cu fratele meu de cand a inceput acest scandal. Suntem persoane active cu o viata destul de agitata si nu avem timp sa discutam pentru prea multe aspecte. [...] Eu nu am pregatire juridica, nu puteam sa-i dau un sfat in acest domeniu. Era in cunostinta de cauza ca se instrumenteaza un dosar. [...] Dintr-o familie linistita am devenit subiect de presa pentru toata mass-media", a spus si Valentin Boldea, celalalt frate al lui Mihail Boldea.

Foto: agendadeiasi.ro

Primarul unei comune valcene, gasit spanzurat intr-o statie de cercetare... VIDEO! Un motociclist, oprit de radar: Conducea cu 208 kilometri/ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x