Antena Căutare

Furt inedit la o benzinarie din Motru: O femeie si-a platit cumparaturile cu banii unui client

Un furt mai putin obisnuit a fost imortalizat de camerele de supraveghere ale unei benzinarii din Motru. O femeie a fost surprinsa in timp ce lua banii lasati pe tejghea de un alt client. Doamna, care, de altfel, conducea o masina de teren, si-a platit cumparaturile cu ei. Iar ce a ramas a bagat cu nonsalanta in portofel. Acum, politia o cauta pentru furt calificat.

Banii fusesera lasati acolo de un barbat. Omul, patronul unei firme de transport, se oprise la benzinarie sa cumpere o rovigneta si sa alimenteze un TIR. Avea 1.300 de lei la el. Abia ii scosese de la bancomat si nu apucase sa-i puna in potofel. Carburantul si rovigneta l-au costat 500 de lei. Cand a dat sa semneze rovigneta, insa, barbatul a pus restul banilor pe tejghea.

Omul spune ca abia a schimbat doua vorbe cu soferul camionului si s-a intors in benzinarie sa-si recupereze banii. Insa femeia isi platise cumparaturile din cei 800 de lei. Si luase restul banilor cu ea.

Politistii o cauta acum pe femeie. Daca va fi prinsa, ar putea ajunge dupa gratii pentru furt calificat.

Mai multi furnizori de etnobotanice au fost retinuti de politisti... O educatoare din Vaslui le-ar fi dat copiilor pastile pentru a sta cuminti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x