Antena Căutare

Garsonieră minusculă, vândută la preț colosal, în Cluj. Cât costă metrul pătrat și ce suprafață are locuința din Gheorghieni

O agenție imobiliară a scos la vânzare recent o garsonieră minusculă, la un preț considerat de mulți a fi uriaș. Pozele cu locuința au ajuns pe internet și au devenit virale.

colaj foto cu imagini cu cladiri din cluj Galerie
Prețul cerut de proprietar pentru garsoniera din Cluj i-a uimit pe mulți | sursa foto: Shutterstock

Recent, pe un site de imobiliare a fost publicat un anunț prin care se scotea la vânzare o garsonieră aflată în Gheorgheni (Cluj). Ceea ce i-a bulversat pe mulți a fost prețul cerut de proprietar pentru locuința minusculă. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

O garsonieră minusculă se vinde în Gheorghieni (Cluj) la un preț colosal. Cum arată locuința și ce suprafață are

Nu mai este o noutate faptul că piața imobiliară din Cluj s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, motiv pentru care și prețurile au început să fie pentru toate buzunarele. Un proprietar a reușit să stârnească un val puternic de reacții atunci când a scos la vânzare o garsonieră de mici dimensiuni, dar la un preț considerat de mulți a fi exagerat de mare.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Printre zecile sau poate chiar sutele de anunțuri despre vânzări sau închirieri de locuințe în Cluj se află și cel în care o agenție imobiliară scoate la vânzare o garsonieră cu o suprafață de 22 de metri pătrați. Ceea ce a atras imediat atenția internauților a fost prețul cerut, adică suma de 105.000 de euro, adică incredibil de mult, în opinia unora. Practic, proprietarul cere pe o garsonieră prețul unui apartament. La un calcul simplu reiese că omul a decis să scoată la vânzare locuința de doar 22 de metri pătrați la ărețul de 4,77 de euro per metru pătrat. Unii dintre cei care au descoperit anunțul au susținut că este o sumă colosală pentru o garsonieră în Gheorghieni (Cluj), în timp ce alții au considerat că prețul reflectă realitatea pieței imobiliare din prezent.

Citește și: Un bărbat din Cluj s-a revoltat când a privit bonul fiscal și a descoperit că a plătit „taxa de gătit” pentru mâncarea comandată

Garsoniera este situată la etajul 4, în apropierea unui centru comercial foarte cunoscut din zonă, arată cei de la stiridecluj.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, pentru cei care nu știu, zona este consideră a fi una extrem de bună, căci este aproape de centrul orașului Cluj. Locuința este renovată și amenajată în stil modern, chiar dacă suprafața nu este una extrem de generoasă. Un alt detaliu observat de internauți a fost faptul că proprietarul locuinței a ales să pună chiuveta pe un blat așezat chiar deasupra mașiii de spălat, în dorința de-a valorifica astfel cât mai bine spațiul avut la dispoziție. Imaginile cu garsoniera din Gheorghieni (Cluj) vândută la preț colosal au devenit virale și au stârnit un val uriaș de reacții.

Un primar a dat un ordin prin care a interzis să mai ningă la el în comună. Care au fost explicațiile... Un american din România, cuprins de lacrimi după gestul făcut de niște români pentru el. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x